Buurtsportcoach Anja

Buurtsportcoach Anja

Anja

• Mijn beste eigenschap is?

• Je mag me wakker maken voor….. Als je iets moois te vertellen hebt

• Als ik een spelletje speel en niet win dan…….. Dan ben ik even van slag en zal mijn uiterste best doen om dat de volgende keer te voorkomen

• Team meer Moerdijk is voor mij……. een ideale plaats om bewegen voor de kwetsbare groep op de kaart te zetten

• Wat ik voor Gemeente Moerdijk kan betekenen…. Iedereen helpen/begeleiden naar een bestaand beweegaanbod, of in samenwerking met verenigingen passend aanbod opzetten.

 

Anja:

Anja is onze buurtsportcoach voor aangepaste sport, ze helpt de minder valide inwoners en de personen die geen aansluiting vinden bij een groep binnen de gemeente Moerdijk, bij het vinden van een passende vorm van beweging of sport. Anja werkt nauw samen met diverse instellingen uit de regio die actief zijn voor aangepast en speciaal sporten. Ook de verschillende zorginstellingen in gemeente Moerdijk zijn in contact met Anja. Samen met onze buurtsportcoach senioren is ze ook elke week actief bij een aantal groepen met dementerende ouderen.

Doel:

Anja zoekt naar de kansen en mogelijkheden. Bijna alles is mogelijk met een beetje creativiteit. Haar doelstelling als Buurtsportcoach voor mensen met een beperking is dan ook dat iedereen, ongeacht de beperking, een kans en mogelijkheid krijgt om te bewegen. Anja zal daar alles aan doen.

anja.buijtenhuis@senw-moerdijk.nl

0168-325714