Schooltoernooi tafeltennis

Schooltoernooi tafeltennis

Inleiding

Table Stars the Battle is een gratis tafeltennistoernooi voor basisscholieren. Jaarlijks organiseren veel verenigingen een eigen basisscholenkampioenschap. Zo ook tafeltennisvereniging Groene Ster!

Aanbod

De winnende schoolteams van deze lokale edities mogen meedoen aan de landelijke finale van Table Stars the Battle en strijden dan om de titel 'best tafeltennissende school van Nederland'. De landelijke finale vindt altijd plaats tijdens de NK tafeltennis in Zwolle (zondag 3 maart 2019).

Tafeltennisvereniging Groene Ster organiseert het toernooi op vrijdagavond 11 januari 2019 van 20:00 uur tot ongeveer 21:00 uur. 

Je kunt je enkel opgeven per duo in één de volgende categorieën: jongens groep 5/6, jongens groep 7/8, meisjes groep 5/6 of meisjes groep 7/8. Het maakt niet uit waar je woont of waar je op school zit. De voorwaarde om mee te doen is dat je géén lid mag zijn van een tafeltennisvereniging. Er zitten geen kosten verbonden aan dit toernooi. Kom jij ook? Geef je dan snel op met je vriendje of vriendinnetje!

Schooltoernooi tafeltennis

Datum Tijd
11 jan 20:00 tot 21:00 uur

Contact

Tafeltennisvereniging Groene Ster
Walter Bierman
IJshof 1
4761 BE Zevenbergen
E-mail: walter.today@hotmail.com
Telefoon: 06-45732554

Website: www.nttb.nl/table-stars/table-stars-battle/lokaal-basisscholenkampioenschap

Foto Album

Tafeltennis