sponsorloop

sponsorloop

Inleiding

Sponsorloop
Loop mee voor het goede doel “Right to Play” en geef kinderen in ontwikkelingslanden ook plezier met sport en spel. Deze sponsorloop wordt georganiseerd door studenten Hogeschool Rotterdam. Na de sponsorloop komen we gezellig samen, bij ons jongerencentrum Tune. Hier ontvangen de deelnemers nog leuke attentie als dank voor hun deelname.

 

Goeiedag allemaal, wij zijn studenten van de Hogeschool Rotterdam. Voor onze opleiding gaan wij voor jullie een sponsorloop organiseren. Dit gaan wij doen om geld op te halen voor het goede doel Right to Play.

Weten jullie allemaal wat Right to play is? Nee? Nou Right to play is een goed doel dat zich inzet voor kinderen die in armoede leven zoals in derde wereld landen in Afrika. Zij willen dat elk kind de mogelijkheid heeft om lekker buten te spelen. Zodat elk kind weer plezier heeft en weer een toekomstperspectief heeft. Hiervoor willen wij geld in gaan zamelen zodat kinderen in derdewereld landen zoals in Oeganda of Tanzania weer plezier kunnen hebben met buitenspelen.

Wij gaan dus voor jullie een Sponsorloop organiseren. Het doel van onze sponsorloop is dat we zoveel mogelijk geld ophalen voor Right to Play. Tijdens de sponsorloop gaan jullie zoveel mogelijk rondjes rennen als jullie kunnen. Ook willen wij dat jullie zoveel mogelijk sponsors gaan zoeken voor de sponsorloop. Jullie kunnen kiezen of je een vast bedrag van een sponsor krijgt of een bedrag per rondje. De sponsorloop zal op 6 februari plaatsvinden bij Atletiekbaan AV Groene Ster in Zevenbergen.

Na de sponsorloop zullen er ook verschillende activiteiten zijn zoals bumpervoetbal en in gaten schieten. Hierbij kunnen jullie verschillende prijzen winnen. Dus doe je best!!! Aan het einde van de dag zullen we gezamenlijk de dag afsluiten bij de Tune Inn. Hier krijgen jullie een lekker hapje en een drankje. Ook krijgen jullie een tasje van Meer Moerdijk als jullie mee gedaan hebben aan de sponsorloop.

Ik hoop dat jullie allemaal een steentje willen bijdragen en zoveel mogelijk sponsors willen gaan zoeken. Onthoud dat alle kleine beetjes helpen!

 

Aanbod

Datum

Woensdag 6 februari

Tijd
13:45-15:45 uur

Locatie
Atletiekbaan AV Groene Ster, de Knip 1 Zevenbergen

Kosten
Gratis deelname, maar zorg wel voor sponsoren

Doelgroep
Bovenbouw Basisschool (5-6-7-8) en iedereen die Right to play wilt steunen.

site voor de sponsorgelden

httpss://supp.to/sponsorloop-voor-right-to-play

Informatie
Inschrijven via de website meerMoerdijk.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Lisette.Stoelman@senw-moerdijk.nl of bel ons via 0168 - 325 996.

sponsorloop right to play


Aantal open plekken: 48
Datum Tijd

Contact

meer Moerdijk
Lisette Stoelman
E-mail: lisette.stoelman@senw-moerdijk.nl
Telefoon: 06-83490166 of 06-83490166

Website: supp.to/sponsorloop-voor-right-to-play

Inschrijven