Buurtsportcoach Jeroen

Jeroen:

Jeroen zorgt ervoor dat basisschool leerlingen zoveel mogelijk in aanraking komen met sport Buurtsportcoach scholen is ons contactpunt met alle basisscholen, binnen de gemeente Moerdijk. Hij zorgt, in overleg met zijn contactpersonen, dat er een divers programma ontstaat bij de gymlessen op school. Dit door clinics van de verenigingen in het schoolrooster toe te passen. Daarbij inventariseert hij ook de wensen en de behoeften van de basisscholen ten aanzien van sport en is hij intermediair voor het jeugdsportfonds. Ook de koningsspelen, schooltoernooien en naschoolse activiteiten vallen onder zijn organisatie. Met zijn sportopleiding aan de Fontys hogeschool sluit dit perfect aan.

 

Sport:

Jeroen Korfbalt bij c.k.v. D.S.O. en is fan van iedere balsport, met een voorkeur voor spelend in teamverband.  Aan teamsport doen en betrokken zijn bij een vereniging zorgt dat je vrienden voor het leven over houdt.

 

Doel:

De doelstelling van Buurtsportcoach Jeroen is mensen aan het sporten krijgen en aan te laten sluiten op hun niveau. Op deze manier verwacht Jeroen dat iedereen in de gemeente Moerdijk net zoveel plezier en vriendschap aan sport beleeft, als hij dat zelf ervaart.

jeroen.strootman@senw-moerdijk.nl

0168-325714