Coronavirus

Inleiding

Informatie over het coronavirus en activiteiten meer Moerdijk. We komen met een online programma vanaf woensdag. kunst cultuur en sport.

 

Wij begrijpen dat het coronavirus vragen oproept. De ontwikkelingen van het coronavirus volgen wij op de voet. Het welzijn van jou, onze bezoekers in onze accommodaties, deelnemers aan onze sport- en beweegactiviteiten en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de informatie van de (lokale) autoriteiten, zoals het RIVM en de GGD.

 

 

Wij vertrouwen erop dat onze bezoekers van onze accommodaties zich ook aan bovenstaande adviezen houden. Indien noodzakelijk zullen wij bezoekers vragen om de accommodatie te verlaten mochten blijken dat ze met bovenstaande klachten hebben te maken. 

Basishygiëne

We raden onze bezoekers aan een goede basishygiëne te hanteren. Het RIVM heeft het volgende advies uitgebracht:

Was je handen regelmatig.
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes.
Probeer het aanraken van je neus, mond en ogen te beperken.
Schud geen handen en ander direct lichamelijk contact.
Extra oproep

Daarnaast roepen wij onze bezoekers op die meer dan 38ºC koorts hebben, hoesten of kortademig zijn én naar een van de risicogebieden zijn geweest (zie het RIVM) of in aanraking zijn geweest met een besmet persoon eerst de huisarts te bellen, alvorens een bezoek te brengen aan onze accommodaties of deel te nemen aan onze sport- en beweegactiviteiten.

Wij voorzien onze website van een update wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Diverse bronnen

Actuele informatie en vragen en antwoorden over het coronavirus vind je op deze websites:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Aanbod

 

update 16 maart 15:30

De deuren van Trefpunt - meer Moerdijk en TUNE meer Moerdijk blijven dicht, tot 6 april.

 

Update 13 mart 11:00 uur

Na het besluit van het RIVM en contact met Gemeente Moerdijk hebben wij besloten alle activiteiten tot en met 31 maart te annuleren. De deuren van Trefpunt - meer Moerdijk en TUNE meer Moerdijk blijven ook dicht, tot we weer groen licht krijgen.

Update 9 maart:

Op advies van het RIVM wordt sinds maandagavond 9 maart 2020 ook opgeroepen om geen handen te schudden. Sinds vrijdag 6 maart gelden voor inwoners van de provincie Noord-Brabant specifieke adviezen. Bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts, wordt ze gevraagd sociale contacten te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Ze kunnen contact met de huisarts opnemen als de klachten erger worden. Deze oproep blijft de komende zeven dagen gelden, tot en met maandag 16 maart. 

Contact

meer Moerdijk en Trefpunt- meer Moerdijk

Patrick Vermeulen

Foto Album

Ter voorkomen van Corona