Jongerenwerker Stephan - Stephan Beute

“Kansen kun je niet alleen krijgen, je kan ze ook zelf creëren!'.

 

Met dit uitgangspunt probeer ik mezelf en jongeren in alle soorten en maten te inspireren iets moois van hun leven te maken. Het gaat niet vanzelf maar met goede coaching, persoonlijke begeleiding, een beetje liefde en het juiste netwerk ligt voor iedereen een weg naar een fantastische toekomst.

 

Als jongerenwerker in de gemeente Moerdijk houd ik mij voornamelijk bezig met talentontwikkeling, coaching en het ondersteunen van jonge vrijwilligers. Dit komt o.a. naar voren bij projecten als Tunez Outdoor, de Jongerenraad en CREATM. Ook help ik jongeren met individuele begeleiding als het allemaal even niet zo lekker loopt bij privé, school of werkzaken. Iedereen heeft wel eens een duwtje in de goede richting nodig!

 

Verder kun je me overal op straat tegen komen, voornamelijk bij hangplekken en speelplaatsen. Met het doel ervoor te zorgen dat de jongere en oudere buurtbewoners beide een goede plaats in de buurt krijgen en elkaar hiermee niet tot last zijn of elkander zelfs kunnen ondersteunen!

 

Heb jij toffe ideeën om zelf iets te organiseren voor de jeugd, wil je gewoon even stoom afblazen of heel even thuis weg? Kom dan snel een keer langs bij Jongerencentrum Tune Inn of spreek me ergens aan!

stephan.beute@senw-moerdijk.nl