Nikita de Rot

Mijn naam is Nikita de Rot, ik ben 18 jaar en woon in Zevenbergen. Ik ben dit jaar nieuw bij jullie als stagiair voor jongerenwerk. Ik doe de opleiding sociaal werk MBO niveau 4 in Breda en zit nu in het 3e jaar (de opleiding is 3 jaar). Na dit schooljaar ben ik gediplomeerd sociaal werker en werkzaam als jongerenwerker, maar zo ver zijn we nog niet....

Ik ben bij meer Moerdijk terecht gekomen omdat ik met kinderen/jongeren wil werken, ik vind dit een leuke doelgroep omdat er pit in zit en je er veel mee kunt. De doelgroep is vrij flexibel en soms ook heel complex en dat maakt het uitdagend. Ik kijk heel erg uit naar de spannende en leerzame tijd die ik tegemoet ga.

Wat kom ik dan doen? Ik ben hier elke week op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag avond. Op de maandag en dinsdag ga ik op trapveldjes in de wijk spel en activiteit organiseren, om meer ons te laten zien vanuit meer Moerdijk, en eventueel een paar jongeren mee kunnen nemen naar de tune. Op woensdag middag en vrijdag avond zal ik de tune draaien en hier ook wat organiseren voor de doelgroep.