Opening "Tune"

Inleiding

Opening jongerencentrum De “Tune”

 

Ben je ook zo benieuwd naar het jongerencentrum van “meer Moerdijk” aan de Kristallaan in Zevenbergen? Dé ontmoetingsplek voor jongeren uit onze Gemeente Moerdijk! Op donderdag 8 februari openen wij onze vernieuwde locatie.

 

Vanaf 15:00 uur is iedereen, jong en oud, welkom. Om 16.15 uur wordt de dag officieel en zeer creatief geopend door wethouder Eef Schoneveld van Gemeente Moerdijk. Daarna is er tijd voor “meer Moerdijk” activiteiten en een hapje en drankje.

 

Ben je ook graag sportief, actief of creatief bezig? Dan is dit het moment een kijkje te nemen en ideeën op te doen. Tijdens onze opening vinden er diverse activiteiten plaats. Bak cup cakes versieren. Selfie tips van een professional. Neem een kijkje in de wereld van muziek. Probeer de Pooltafel uit onder ervaren begeleiding. Of win het FIFA toernooi. De “Tune” is de plek voor onze jongeren. Hier organiseren we echte meidendingen en stoere jongens activiteiten, maar de “Tune” is ook zeker een veilige plek om elkaar te ontmoeten.

 

Onder de vlag van meer Moerdijk organiseren en begeleiden de combinatiefunctionarissen sportieve en culturele activiteiten voor elke leeftijd.

 

Tijdens de opening geven de combinatiefunctionarissen Sport, Cultuur en Jongerenwerk antwoord op al je vragen. De opening duurt tot 17.00 uur.

 

 

Meer Moerdijk ziet je graag tijdens de opening van onze “Tune”!

 

Voor meer informatie over activiteiten van meer Moerdijk en over de opening kijk op www.meerMoerdijk.nl  of op facebook.com/meerMoerdijk/

Locatie meer Moerdijk “de Tune” Kristallaan 25D Zevenbergen

Foto Album

Foto bij Opening "Tune"
Foto bij Opening "Tune"