Pleintjessport op school

Inleiding

De kinderen mogen weer naar school, dit is (voor de meeste kinderen) geweldig nieuws. De juffen en meesters zullen blij zijn de leerlingen weer te zien. Ook komt er heel wat op hun af en daarom ondersteunen wij ze hierbij graag.

Aanbod

Meer Moerdijk heeft alle basisscholen in Gemeente Moerdijk 2 uur pleintjessport aangeboden per week. Wij vinden het belangrijk dat alle kids weer voldoende bewegen, hierbij ondersteunen wij de scholen in deze drukke periode met zowel klassikaal les als online les. Meer Moerdijk heeft buurtsportcoaches die ook de gymlessen al verzorgen op scholen in de regio. Uiteraard volgen wij de regels van het RIVM.

meer Moerdijk neemt de gym en buitenspeeltijd dus even over. We nemen onze (vooraf schoongemaakte) materialen mee en zetten leuke spel opdrachten neer. Even uit de les, even lekker je energie kwijt. Dit aanbod geven wij nu tijdens schooltijd, omdat we geen ouders langs de lijn mogen toestaan tijdens onze reguliere pleintjes sport activiteiten in de wijken.

Diverse scholen in Gemeente Moerdijk starten maandag al met ons aanbod. Heeft jullie school ook interesse? Of wil je meer weten over de manier van buurtsport op school of in de wijk (wat we normal doen) mail Joyce.Bax@senw-moerdijk.nl  

Contact

Foto Album

Foto bij Pleintjessport op school
Foto bij Pleintjessport op school